Zerrin Özer'in en büyük pişmanlığı: Nasıl olurdu merak ediyorum

Elizabet

Administrator
Yönetici
Zerrin Özer'in en büyük pişmanlığı: Nasıl olurdu merak ediyorum

Son şarkısı "Basit Numaralar" ile adından söz ettiren ve bir süredir gözlerden uzak yaşayan şarkıcı Zerrin Özer, katıldığı programda yaşadığı en büyük pişmanlığı açıkladı.

hux3pWlPKUKmwUeEBiUF2A.jpg

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren ve bir dönem yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündem olan Zerrin Özer, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
0_SRoYTV6Em-WcRGqwWaRA.jpg

"Basit Numaralar" şarkısı ile gündemde olan Özer, TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk oldu.
Y4ZsEEYh1k2QD8aRiQd_OA.jpg

Ünlü isim "Bugünkü aklın olsa genç Zerrin Özer'e ne söylerdin?" sorusuna yanıt verdi. Usta sanatçı, "Hayata kesin Türkiye'de başlamaması gerektiğini söylerdim. Amerika'ya yerleşmesini söylerdim. Keşke Z kuşağı olsaydım. Z kuşağının hepsini çok seviyorum. Hiç tavizleri yok" dedi.
rFqTVll1o0anX_2FwwJj0A.jpg

Hayatında kimse olmadığını söyleyen Özer, "Yarının ne getireceğini bilemem. Yaptığım evliliklerden çok pişmanlığım var. Bu aklım o zamanlarda olsaydı asla evlilik yapmazdım" dedi.
hB9kM_Cr3k6MivROUeykHw.jpg

67 yaşındaki Zerrin Özer, çocuk sorusuna ise "Anne olmadığım için çok pişmanım. Yaşadığım en büyük pişmanlık çocuk yapmamak. Bana benzer miydi, ben nasıl bir anne olurdum merak ediyorum" diye yanıt verdi.
wAlYe_ZpzU6I1h4a40ypIg.jpg

Çocukluğuna dair konuşan Özer, "Hayatta en sevdiğim şey sevgi.Annem ve babam ben çok küçükken boşandılar. Anne baba kavgalarıyla büyüdüm. Babamızdan korkardık. Bunlar çok yanlış şeyler. Annem, babamla görüşmemizi engelledi. Hiçbir zaman bir evladı annesinden babasından ayıramazsın. Ben baba sevgilisi olmadan büyüdüm" ifadelerini kullandı.