Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 17 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümüne; Ferit, Seyran ve Suna'nın vurulması damga vurdu. İşte Yalı Çapkını 91. bölümde yaşananlar... (Haber: Bahar Gencer)
Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını 91. bölüme; yalıya yapılan baskında Suna, Ferit ve Seyran'ın vurulması damga vurdu.
Yalı Çapkını son bölümde; İfakat perişan halde yalıya dönerken; ona bunu Büyük Hanım, Abidin ve Karam'ın yaptığı ortaya çıktı.Karam, Orhan'dan Suna'yı isterken; Ferit de olanlardan kendini sorumlu tuttu.
Yaşadıklarını düşünen ve kendisiyle yüzleşen Ferit, silahını kaptığı gibi Büyük Hanım'ın kapısına gitti. Dışarı çıkan Karam'a ateş eden Ferit önce onu sonra başka bir adamı da ayağından vurdu.
Ferit, Abidin'in "Ne yapmaya çalışıyorsun, Ölmek mi istiyorsun?" sorusuna "Mesele yaşamak ya da ölmek değil ki" yanıtını verdi."O yalının içindeki tek bir kimsenin kılına zarar gelirse sizden bilirim. Kimseye dokunmayacaksınız" diye bağıran Ferit, "Sen beni vurmazsan seni de vuracağım Abidin" dedi. O sırada gelen Seyran, "Önce beni vururlar" diyerek gitmemek için direndi. Seyran gelince gitmek zorunda kalan Ferit, kendi arabasıyla yalıya dönerken Seyran onu durdurdu.
Ferit'e öfkesinin herkesi yaktığını söyleyen Seyran, ablası Suna'yı istediklerini ve İfakat'a bunun yapanın Abidin'in kardeşi olduğunu öğrenince şoke oldu.O sırada Halis Korhan da Çiçek'i aradı. Olanları anlatan Çiçek, Halis Ağa'yı "Sana 48 saat müddet. Ya gelinimi gönderirsin ya ölümü göze alırsın" diye tehdit etti. Ferit'in halinden rahatsız olan Halis Ağa ise Seyran'a pes etmemesi gerektiğini öğütledi. Seyran da "Ona geleceğin hayalini kurdurabilirsem, bir çocuğumuz olacağını anlatabilirsem düzelir belki" dedi.
O sırada İfakat'ın kapısını yumruklayan Ferit'e kızan Seyran, kendi başına odaya girdi.İfakat'a destek olan Seyran, Karam'ın ona dokunmadığını ama çırılçıplak soyup onu öyle izlediğini öğrendi. Seyran, İfakat'ın "Bunu bana neden yaptı?" sözlerine "Ablamı istiyor" yanıtını verdi.Çılgına dönen İfakat, aşağıya inip Suna'ya saldırdı sonra da Ferit'e dönüp "Ya o bu yalıdan gidecek ya o adamı ayağımın altına sereceksin" dedi.
Ne yapacağını bilemeyen Ferit, Suna'ya gidip "Bu evden gideceksin. Biri bir şey sorarsa da 'Kocamın yanına gidiyorum' diyeceksin. Ben öyle istiyorum, güven bana. Karam'ın kaldığı odayı öğreneceksin. Ben gelip ikinizi de alacağım" dedi.Herkesi ikna eden ve hazırlanıp Abidin'in yanına giden Suna, "Ailemi korumak için geldim" dedi. Ferit ile ilgili konuşan Abidin, "O ölmeyi kafaya koymuş. Sanki geleceği dair bir amacı kalmamış, çok büyük bir günah işlemiş de arınmaya çalışıyormuş gibi" dedi.
Suna, ona her şey için geç kaldığını söylerken; Seyran da Ferit'in yanında kalmak için ısrarcı oldu. Ancak onu uzaklaştırmak isteyen Ferit, "Çocuk falan unut, benden baba olmaz" dedi. Üzülen Seyran, ona ulaşamadığını söylerken; Suna da Büyük Hanım'ın evindeki her detayı anlattı.
Gece herkesten gizli Kazım ile Büyük Hanım'ın evine giden Ferit, hem Suna'yı hem Karam'ı aldı.Seyran'a haber verip, İfakat'ı alıp gelmesini söyleyen Ferit, herkesin iyi olduğunu bildirdi.İfakat, Karam'ın tutulduğu yere gidirek intikamını alırken; atölyedeki ustalar da iş bıraktı.
İfakat ve Seyran hemen atölyeye gidip duruma müdahale ederken; Karam da çırılçıplak evine döndü. Abidin'e tepki gösteren Karam, ağabeyi ile de birbirine girdi. Oğulları için endişelenen Çiçek de tek düşmanın Korhanlar olduğunu söyledi.Seyran ile İfakat'ın atölyeye gittiğini öğrenince deliren Ferit ise Seyran'a tepki gösterdi. Ona ve yaptıklarına anlam veremediğini söyleyen Seyran, "Kime öfkelisin bu kadar? Aklına giremiyorum, aç artık kapını. Delireceğim çaresizlikten" derken; Ferit de "Kendime öfkeliyim" dedi. Ferit'e onu bırakmayacağını ifade eden Seyran, "Çocuklarımın babasını bırakmayacağım" deyince; Ferit Korhan da baba olmak istemediğini vurguladı.
Ferit'e onu bırakmayacağını ifade eden Seyran, "Çocuklarımın babasını bırakmayacağım" deyince; Ferit Korhan da baba olmak istemediğini vurguladı.Seyran ile Ferit'in kavgasını dinleyen Suna, odayı terk eden Ferit'in peşinden gidip ona teşekkür etti. Suna'yı odaya çeken Ferit ise "Biz bu olayı kapatmadık mı? Neden böyle davranıyorsun?" deyince Suna, "Bu senin kapatmış halin mi? O yüzden mi böyle davranıyorsun?" deyince onu odadan yolladı.
Ferit, deniz kenarında ne yapacağını düşünürken Abidin'in "Bu gece odandan çıkma" mesajıyla teirgin olan Suna, onun yanına gitti. Ferit, onu dinlemeyince Suna da "Olmadı öyle bir gece tamam mı?" dedi. O sırada Seyran da onlara doğru giderken; Abidin ve Karam yalıyı taramaya başladı. Saldırıc sonucunda Seyran, Suna ve Ferit vuruldu.
Abidin'in yalıya ateş açması sonucu Ferit, Seyran ve Suna'nın vurulması sosyal medyada gündem olurken; "Yalı Çapkını kim öldü?" araştırılmaya başlandı. İşte Yalı Çapkını son bölümegelen yorumlardan bazıları: "Ferit ve Seyran'ı kimse ayıramaz""Abidin bunu yapmış olamazsın" "Umarım Seyran ve Ferit'e bir şey olmaz""Neler olacak neler""Kartlar yeniden dağıtılacak""Suna ve Seyran'a ne olacak?""Seyran duydu mu acaba?""Ferit ve Seyran'ı ölüm bile ayıramaz"