Survivor'dan elenen Barış Murat Yağcı'dan ilk paylaşım geldi!

Elizabet

Administrator
Yönetici
Survivor'dan elenen Barış Murat Yağcı'dan ilk paylaşım geldi!

Survivor 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden Barış Murat Yağcı'dan ilk açıklama geldi. Meksika'dan paylaşım yapan Yağcı'nın "Yakında döneceğiz" mesajı dikkat çekti.

FIvJnXAtX0idmY03Hunn8A.jpg

Survivor All Star-Gönüllüler sezonu tüm hızıyla sürüyor. Peş peşe oynanan dokunulmazlık oyunları ve akabinde oynanan düello sonrası potadaki isimler Adilhan ve Barış Murat Yağcı olmuştu. 8 Ocak Çarşamba akşamı Barış Murat Yağcı, Survivor 2025'e veda etmişti. Sunucu Murat Ceylan, Barış'ın vedası için "Erken bir veda olduğunu düşünüyorum" demişti.
ELL6BEtKhEGMNLZ0NlNUQw.jpg

Elenmesinin ardından açıklama yapan Acun Ilıcalı ise Barış Murat Yağcı'nın tekrar Survivor'a döneceği sinyallerini vermişti.
cHq9L2YcFkizd_srotlHVw.jpg

Survivor'a veda eden Barış Murat Yağcı'dan ilk paylaşım geldi.
vxx-fooTCEaRHX2x8jFEQg.jpg

Instagram hesabından paylaşım yapan Barış Yağcı, "Tatil için kapalı. Yakında geri döneceğiz" notunu düştü. Ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.
eRj2lYoBl0aqamYUc6L4Mw.jpg

Barış Murat Yağcı, veda konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Adilhan'ı tebrik ediyorum. Survivor maalesef böyle bir yer. Bazen öngördüğünüz şeyler olmuyor, bazen öngörmediğiniz şeyler sizi buluyor. Her şeyin hayırlısı demekten başka hiçbir şeyim yok. Çünkü hangi açıdan bakarsam bakayım, bir şekilde doğruyu bulduğumu düşünsem de, hayat sana bir şey gösteriyor ve gösterdiği şey olmak zorunda oluyor. Stres ve baskıyı kaldırdığımı düşünüyorum. Oyun çok çekişmeli geçti, 4-4'e geldi. Şans Adilhan'dan yanaydı. Burada olmak benim için çok keyifliydi. Çok güzel arkadaşlar kurdum, çok güzel zaman geçirdim. Nasıl ki 3 kere buraya geldiysem, bundan sonra da burası hep benim ailem olarak, evim olarak, hep içimde, kalbimde olacak. Yarışmayı dışarıdan takip edeceğim. Yapacak hiçbir şey yok. İki takıma da ayrı ayrı teşekkür ederim. Her iki takıma da söyleyeceğim son şey, her çıktıkları oyundan keyif alsınlar. Burada geçirdikleri her bir gün ailelerin ve sevenleri için çok kıymetli ve çok değerli. Seviyeli tartışmalara devam etsinler ama Allah onları sakatlıktan, kazadan, beladan korusun. Kendinize çok iyi bakın.