HABER MERKEZİ - Survivor 2025, 1 Ocak tarihinde başladı. Bu yıl All Star takımında yer alan Barış Murat Yağcı, sürpriz şekilde elenmişti. Elenmesinin ardından açıklama yapan Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın tekrar Survivor'a döneceği sinyallerini vermişti.
Bir daha All Star konsepti olduğu zaman Barış Murat Yağcı'nın geri döneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor kapılarının ünlü isme açık olduğunu belirtmişti.
9 gün önce Survivor'a veda eden Barış Murat Yağcı'dan ilk paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Barış Murat Yağcı, "Tatil için kapalı. Yakında geri döneceğiz" notunu düştü. Ünlü isim dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.
Survivor Almeda yarışmayı bırakıyor mu? Almeda Baylan konseyde kararını açıkladı
Elendikten sonra açıklama yapan Barış Murat Yağcı şu ifadeleri kullandı: 2025 Survivor yolculuğu benim için çok keyifliydi. Tanıdığım bildiğim insanlarla birlikte seyahat başladı. Gelmeden önce beklediğim Survivor ile şu an bitirdiğim nokta arasında siyah ile beyaz kadar fark var. Gelmeden önce kurduğum hayaller ve şu an içinde bulunduğum durum bambaşka. Bu da Survivor'ın gerçeği.
Survivor'da kaldığım süre boyunca 2025 yılı için daha fazla iletişim kurduğumu düşünüyorum. Daha konuşkan, daha eğlenceli bir yarışmacı profili sergilediğimi düşünüyorum. Survivor'ın gerçeklerini bilerek geldim.
ŞAMPİYON KİM OLUR?
Adaya çok erken veda etmeme rağmen 8.5 - 9 kilo kaybım var. Survivor final dörtlüsünü Batuhan Karacakaya, İsmail Balaban, Adem Kılıçcı ve Ayşe Yüksel arasında geçeceğini düşünüyorum. Şampiyon bence Batuhan Karacakaya olacak çünkü herkesten fazla hak ediyor.
Kendi takımımdan ve karşı takımdan kırgın olduğum kişiler var.