Survivor Efecan gözyaşlarıyla anlattı: Babamla 27 yaşında tanıştım

Elizabet

Administrator
Yönetici
Survivor Efecan gözyaşlarıyla anlattı: Babamla 27 yaşında tanıştım

Survivor All Star-Gönüllüler yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 17 Ocak akşamı 14. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da All Star yarışmacılarından Efecan Dianzenza'nın hikayesi duygulandırdı. İşte Survivor Efecan'ın hiç bilinmeyenleri...

NPj5bI-c4kSY0yGUlZVfoQ.jpg

Survivor All Star-Gönüllüler kadrosuna yedeklerden dahil olan ve All Star takımında mücadele eden Efecan Dianzenza'nın hikayesi herkesi etkiledi.
MnlHXz8ZRUqdJIYD8Wdzig.jpg

Survivor son bölümde; bilinmeyen hayat hikayesini anlatan Efecan, babasıyla 27 yaşında tanıştığını ve gerçek adının başka olduğunu itiraf etti.
-vjtgJYYHUGq9SMzakluwg.jpg

"27 yaşında babamla tanıştım. Babamla tanıştığımda aslında hayatımın bambaşka bir hayat olduğunu öğrendim" diyen Efecan, gözyaşlarını tutamadı.
n2rPamcb4EOFirhP4pSVyA.jpg

Efecan Dianzenza, sözlerine "Hiçbir zaman baba aramamıştım ama tanıdıktan sonra gerçekten adam gibi bir adam olduğunu ve yıllarca beni aradığını anladım" diye devam etti.
nofz6Smi2EelkXTRDS9NDA.jpg

"Benim gerçekten adım Steven sonradan ismim değiştirilmiş, ben aslında Türkiye'ye getirilmemişim tabiri caizse kaçırılmışım. Babam o yüzden hiçbir zaman benden haber alamamış. Benim soyadım da değiştirilmiş, ismim de değiştirilmiş."
E9pfb3jqgkmkBeQI57KuMw.jpg

Babasıyla ilk telefon konuşmasını da anlatan Efecan, şu ifadeleri kullandı: "Bir gün telefonum çaldı. Birleşik Krallık yazınca şaşırdım. 'Beni İngiltere'den arıyorlar ne alaka?' dedim. Telefonda ilk sesini duyduğum zaman telefonunu açtığım kişi konuşamadı. Ağlama sesinden, benimle konuşamadı. Benim de çok iyi bir İngilizcem yok ama sürekli ben onun babasıymışım gibi 'Sakin ol, senin evladın çok güçlü, rahat ol' dedim. O da 'Ben biliyorum' dedi."
UC03CwxNokuGrNUa3j1yHQ.jpg

2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Efecan Dianzenza, 14 Temmuz 1990 yılında İngiltere Londra'da doğdu.Annesi Türk, babası İngiliz olan Efecan, 3 yaşında Türkiye'ye geldi. Çocukluğunu İzmir Karşıyaka'da geçiren Efecan 9 yaşında Karşıyaka spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başladı.14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer oldu. Müzikle arkadaşları aracılığıyla Antalya'da tanıştı. Evine kurduğu küçük bir stüdyoda yüzlerce şarkı kaydetti ve underground albümler yaptı.
YphkhsnhF0GJgNd8-bzuxw.jpg

Sonrasında ise spor ve müzik hayatını İstanbul'da devam ettirdi.Dianzenza, yaklaşık 8 yıldır birliktelik yaşadığı Duygu Çavdar'la 2017'de evlendi. Mutlu birliktelikleri süren çiftin, Anka adında bir kızları bulunuyor.