Şeyma Subaşı'ndan aşk itirafı: Brezilyalı sevgilisini ilk kez anlattı

Elizabet

Administrator
Yönetici
Şeyma Subaşı'ndan aşk itirafı: Brezilyalı sevgilisini ilk kez anlattı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı, birkaç ay önce Brezilyalı model Marlon Teixeira ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birlikteliği süren Subaşı'nın sevgilisiyle ilgili açıklamarı gündem oldu.

PnflPyK-Zkez4HOF-11-_g.jpg

Bir süredir Bali'de yaşayan Şeyma Subaşı, gerek sosyal medya paylaşımları gerek açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.
lh1mGW2ASkOzV4yWr2etXA.jpg

Kendi YouTube kanalında Elif Karadayı'nın sorularını yanıtlayan Şeyma Subaşı, aşk itirafıyla şaşırttı.
VPCiR97YV0qU1wq5HKnKuw.jpg

Bir süredir 33 yaşındaki Brezilyalı model Marlon Teixeira ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle ilgili ilk kez konuştu.
7xaAg4GiUUWVaXX4mMinZw.jpg

Subaşı " Hayatımda biri var ki, hayatımın sonuna kadar tutacağım bence o kişiyi. O yüzden diyorum huzur içerisinde ölebilirim. Brezilyalı kendisi. Benim hayatımda evlilik şu an yok. Ruhum o kişiyle evli. Yeni aşk bana kendimi daha fazla sevdirtiyor. Ben beni onda görüyorum, kendime bakıyor gibi oluyorum" dedi.
inZJ4TijW0ORUP_xZuZJEA.jpg

Son bir senedir her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Subaşı, "Her şeyim son 1 senedir çok iyi gidiyor. Çok fazla yazıyorum ben. Bana kalsa şu an Instagram'ı kapatırım. Kapatmama nedenim işim, gücüm orada. " açıklamasında bulundu.