Sahipsizler'de Azize'nin gerçek babası kim? İşte yıllar sonra ortaya çıkan büyük sır

Elizabet

Administrator
Yönetici
Sahipsizler'de Azize'nin gerçek babası kim? İşte yıllar sonra ortaya çıkan büyük sır

Star TV’nin sevilen dizisi Sahipsizler, çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Kendisiyle ilgili gerçeği öğrendikten sonra hayatı değişen Azize'nin hikayesi ise oldukça merak ediliyor. İşte Azize'nin yıllar sonra öğrendiği baba gerçeği...

I0bT0OoBv0G_M365cz99rw.jpg

Başrollerini Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram, Ece Bağcı, Umut Kaplıca ve Züleyha Yıldız'ın paylaştığı Sahipsizler dizisi, çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
jC4-DF_DQEqTb5uNSZUhRg.jpg

Birkaç bölüm önce hakkındaki büyük sırrın ortaya çıkmasıyla Azize'nin hayatı değişti. Hal böyle olunca Azize'nin gerçek babasının kim olduğu ve hikayeleri merak konusu oldu. Dizinin takipçileri de "Azize'nin babası kim, Azize kimin kızı?" gibi soruları araştırmaya başladı.
Mmw710f89EuyaFMxZ3ozNA.jpg

Birbirlerine aşık olan Rıfat ve Bala, Yavuz'un Bala'yı kaçırıp onunla evlenmesiyle ayrı düşmüş. Bu birliktelikten Azize adında bir kızı olan Bala, Yavuz'u geride bırakıp büyük aşkı Rıfat ile kaçmış.
bR3Fb9Xwb0yZax98GOGQcg.jpg

Ormanın derinliklerinden, herkesten uzak bir hayat kuran ve mutlu bir aileleri olan Rıfat ve Bala, Azize'nin gerçek babasının Yavuz olduğunu yıllar boyu saklamış... Ancak bu gerçek Yavuz'un Rıfat ve Bala'yı yıllar sonra bulmasının akabinde ortaya çıktı.
sD3wModuYk2dJOqZSuA6JQ.jpg

Sahipsizler 5. bölümde; Azize, kendi hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:"Benim hikayem baba diye başladı. Baba dediğim adam bizi bir kozanın içinde dünyadan saklayarak bize en büyük kötülüğü yapmıştı. Ama onu seçen bendim. Belki de ben Yavuz yerine Rıfat'ı babalığa seçtiğim o gün kaderimi de kendi ellerimle yazmışımdır."
JGqkKXcGGEaU9Wvif9YzWw.jpg

Ancak Azize kendisiyle ilgili gerçeği, Yavuz mahalleye kendisini almaya geldiğinde öğrendi ve kardeşlerini korumak için onunla gitti.
yhjH7ziWP023z_4fpIMFyg.jpg

Azize, 7. bölümde ise Rıfat'ın mektubuyla yüzleşti. Rıfat'ın Cevdet'e yolladığı mektuptaki "Onun kızı bana baba dedi" sözlerini okuyan Azize, adeta yıkıldı.
ryv5dsXNYUqTQtX9foTSSg.jpg

Hamiyet ve Yavuz'un Alaz ailesine verdiği söz nedeniyle onlarla Mardin'e giden Azize, 8. bölümde; kardeşlerine kavuşabilmek için Devran Alaz ile evlendi.
UOLANxfROk6Bv43guRYbZA.jpg

Sahipsizler dizisinin 15 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan 8. bölümüne; Azize'nin kardeşleri için Yavuz'a boyun eğip Mardin'e gitmesi ve akabinde yaşananlar damga vurdu. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN