Okan Karacan: Kendimi yönetemedim ve profesyonel destek aldım

Elizabet

Administrator
Yönetici
Okan Karacan 52 gün boyunca tedavi gördüğünü açıkladı

Ünlü komedyen ve oyuncu Okan Karacan, geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından yaşadığı zorlukları anlattı.

S7711WfN2U-2VYnBGZ2rFg.jpg

Çılgın Dershane filmleri ve Külahıma Anlat gibi yapımlarla tanınan ünlü komedyen Okan Karacan, mide küçültme ameliyatı sonrası yaşadığı süreçle uzun süre gündem olmuştu.
p3lv6heZlku9dluIxYA18w.jpg

48 yaşındaki Karacan, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşiyle ayrılması hakkında konuşan Karacan "Ayrılmak istemedim. Eşim ayrılma taraftarıydı. Israr etmeye başladı ve biz ayrıldık." ifadelerini kullandı.
XdT2L1nmskG6oEwAq0M-Zw.jpg

"Kolay tahammül edilebilecek bir insan değilim. Hep liderim hep baskınım." diyen Okan Karacan 52 gün boyunca Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğünü söyledi.
4ikJT0CbpEaGhagWlzixJw.jpg

Yaşadığı zorluklar nedeniyle uzman desteği aldığını açıklayan Karacan, "Bana iyi geldi, bütün her şeyden kurtuldum. 52 gün ne telefon ne bilgisayar... Hayatımın en enteresan arkadaşlıkları oldu. O kadar enteresan bir profille karşılaştım ki herkesin derdi aynı ama iyi arkadaşlıklar da kuruyorsun." dedi.
PE7oO2Bbhk2aJxksm3lkUQ.jpg

Okan Karacan tedavi süreciyle ilgili "Ben ayrılmak istemedim ayrıldım sonra değişiklikler oldu. Kilo verdim. Evim değişti, yaşantım değişti. Hayatım değiştim. O ara kendimi yönetemedim ve profesyonel bir destek aldım." dedi. Karacan "Günlük 6 bin TL ödedim, yemek dahil tüm masrafları kendim karşıladım." diye ekledi.