ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 113. ÖGG Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitim sınavı sonuçları

Elizabet

Administrator
Yönetici
ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 113. ÖGG Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitim sınavı sonuçları

113. Özel Güvenlik (ÖGG) Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitim sınavı sonuçlarına dair bekleyiş başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak sonuçların tarihi merak konusu oldu. Peki, ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

41HwzABpeUWLK0R8J9Zgmw.jpg

EGM Özel Güvenlik Görevlisi 113. Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitimi sınavı 9 Şubat tarihinde yapıldı. Yayınlanan kılavuzda sınav soruları ve cevap anahtarlarının yayınlanmasının planlandığı tarih yer aldı. Sınavın ardından netlerini hesaplamak isteyen adaylar 113. Özel Güvenlik sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçıkları için araştırmalarına başladı.
TvzaT2siJkyeyBd10kApWQ.jpg

Özel Güvenlik Görevlisi 113. Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitimi soru ve cevapları 11 Şubat tarihinde erişime açılması bekleniyor.
Dj-m4ORnXEGSZZusO9uX8w.jpg

ÖGG sınav sonuçlarının 28 Şubat 2025 tarihinde belli olması bekleniyor.ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.