Michael Moore açıkladı: Blake Lively-Justin Baldoni arasındaki dava film oluyor

Elizabet

Administrator
Yönetici
Michael Moore açıkladı: Blake Lively-Justin Baldoni arasındaki dava film oluyor

Bizimle Başladı Bizimle Bitti'de başrolleri paylaşan Blake Lively ve Justin Baldoni, filmden sonra birbirlerine açtıkları cinsel taciz ve karalama davalarıyla yeni bir filme konu olacaklar. Ünlü belgeselci Michael Moore, yeni projesinde ikili arasındaki yasal mücadeleyi ele alacağını duyurdu.

Uzun süredir herhangi bir proje üzerinde çalışmayan Oscar ödüllü belgeselci Michael Moore, yeni filminde Blake Lively ve Justin Baldoni arasındaki hukuki çekişmeyi ele alacağını açıkladı.

Deadline'a konuşan Moore, "Evet, son birkaç aydır bir şey üzerinde çalışıyorum, ancak şu anda bunun hakkında konuşamam" dedi.

YwhY_QkM20-UMu-b4-cwxA.jpg
Daha sonra ise “Bunlar hakkında konuşabileceğim zaman ilginç hikayeler anlatacağım. Mesela Blake Lively, Justin Baldoni ve Wayfarer’ın benim bir film yapmaya çalışmamla ne ilgisi var...” ifadelerini kullandı. Tüm bu sürece nasıl dahil olduğu bilinmeyen 70 yaşındaki usta isim, “Benim yerimde olsaydınız, filmi yapacak kadar süre hayatta kalmalıydınız. Risklerin farkındayım, ama bu beni asla durdurmadı ve 35'inci yılımdayım. Yapımcılarımla sessizce film üzerinde çalışıyoruz. Durdurulmamayı istiyoruz, bu yüzden fazla bir şey söylemeyeceğim. Ama şu an için ilerliyoruz" dedi.
NE OLMUŞTU?

Uzun bir aradan sonra Bizimle Başladı Bizimle Bitti ile beyazperdeye dönen Blake Lively, filmdeki rol arkadaşı ve filmin yönetmeni Justin Baldoni'ye cinsel taciz suçlamasıyla dava açmıştı.

Blake Lively açtığı davada, Justin Baldoni'nin filmin çekimleri süresince kendisine cinsel taciz sayılabilecek davranışlarda bulunduğunu, sürekli olarak fazla kilolarını gündeme getirdiğini, senaryoda yer almamasına rağmen filme sürekli daha fazla cinsellik içeren sahne ekletmeye çalıştığını ve itibarını yok etmeye çalıştığını iddia etmişti.

fKq2dpFaDkKpRnwRU1AH0A.jpg
BALDONI'DEN KARŞI HAMLE Bunun üzerine Justin Baldoni de Lively'nin cinsel taciz ve karalama iddialarını içeren bir makale yayınladığı için New York Times Gazetesi'ne 250 milyon dolarlık iftira davası açmıştı. Ardından bir hamle daha yapan Baldoni, Blake Lively ve eşi Ryan Reynolds'a karşı 400 milyon dolarlık bir iftira davası açtı. Ünlü isim, Lively ve eşini filmi gasp etmekle suçladı.