Kanal D'nin yeni dizisi için geri sayım! Alp Navruz ‘Piyasa’yı anlattı

Elizabet

Administrator
Yönetici
678b2792b41e718fc5fc957a.jpg

MESUT YILMAZ - Oyuncu, "Dizide birçok piyasadan bahsediyoruz. Adı da zaten bu. Siz de varsınız, ünlüler de var. Biraz gerçekçi yönden bakıyoruz. Farklı hikayelerimiz de var içinde. Ben çok güzel bir dizi olacağını düşünüyorum. Kadromuz çok ama çok iyi. Usta isimler de var. Herkes bir hikayeyi anlatıyor ve onları izlemek de harika olacak" dedi.

Navruz, yer aldığı dizinin konusunda bahsederken içinde magazin ekibi de olduğunu dile getirince gazeteciler, "Basını atlatmak için neler yaptınız bu güne kadar?" sorusuna, "Sizi hiç atlatmadım. Sağlık problemi ve o günüm kötü geçmediyse böyle bir şeye de kalkışmam. diyerek güldü.

678b2734b41e718fc5fc9578.jpg

'ÖNCE KENDİME YATIRIM YAPIYORUM '

Bir oyuncu koçu ile uzun süredir çalıştığını dile getiren Navruz, "Kendinize mi yatırım yaparsınız yoksa başka şeylere mi?" sorusuna ise, "Kendime yatırım yapmazsam ilerleyemeyeceğimi düşünüyorum. O yüzden önceliğim kendime yatırım yapmak. Uzun yıllardır çalıştığım bir oyuncu koçum var. Ondan eğitim alıyorum ve hala öğrenmem gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Sonsuza kadar da gidecektir bu. Arttırabilirsem paramdan tabii başka şeylere de yatırımlar yapmaya çalışıyorum." dedi.

Navruz, "Oyuncu olmak kolay mı?" sorusuna ise, "Popüler olmak kolay ama oyuncu olmak zor." yanıtını verdi.

678b27dbb41e718fc5fc957c.jpg

DİZİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Kanal D’den, dizi piyasasını karıştıracak bir hamle geldi. Kanalın yeni projesi Piyasa’nın çekimleri başladı.

Hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkat çeken yapım; medya, magazin ve dizi dünyasındaki aşk, ihanet ve güç mücadelesini odağına alacak. Yapımını Pastel Film'in üstlendiği Piyasa, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Başarılı senarist Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı dizide usta isim Serdar Gözelekli yönetmen koltuğunda oturuyor.

SIRLARLA DOLU HAYATLAR

Çekimleri Bursa’da başlayan Piyasa; aşk, ihanet ve güç mücadelesinin gölgesinde, sırlarla dolu hayatların kesiştiği bir dünyanın hikayesini anlatıyor.

GÜÇLÜ KADRO

Dizide Alp Navruz ‘Kenan’, İlayda Alişan ‘Münevver’, olarak karşımıza çıkacak. Zuhal Olcay ‘Keriman’a, Fırat Altunmeşe ‘Adar’a, Yurdaer Okur ‘Şefik’e, Gülben Ergen, gazeteci ‘Ahsen Çevik’e, hayat verecek. Dizide ayrıca, Damla Colbay, Vural Şahanoğlu, Aydan Burhan, Asya Kasap, Halil Demir, Hilmi Ahıska, Metehan Parıltı ve gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Heyecanla beklenen Piyasa, çok yakında Kanal D'de.