Şu sıralar Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Rüzgara Bırak filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel'in doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı aşk yaşayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, ablası Gamze Erçel'in doğum gününü kutladı.

33 yaşına basan ablasıyla peş peşe fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, "Gördüğüm en güzel ve en güçlü kadının, ablamın doğum günü" dedi.

Erçel, sözlerine "Yaramazlığımızın bitmediği yaşlarımız olsun! Sensiz olamazdım gökyüzüm" diye devam etti.

Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel'in pozları büyük ilgi gördü.

Öte yandan Hande Erçel, birkaç ay önce ablası Gamze Erçel ile kardeşlik ilişkisinin yeğeni sayesinde farklı bir boyut kazandığını söylemişti.

Hande Erçel, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Aile her şey demek benim için. Mavi’nin gelişiyle ablamla olan kız kardeşlik ilişkimiz başka bir boyut kazandı. Tarif edemediğim bir sevgi, kalbimi büyüttü. Mavi’nin benimle çok özel bir bağı var ve ben de bu bağı daha da güçlendirmek için her anında yanında olmaya, onunla anılar biriktirmeye çalışıyorum."