Hande Erçel'den ablası Gamze Erçel'e: Sensiz olamazdım gökyüzüm

Elizabet

Administrator
Yönetici
Hande Erçel'den ablası Gamze Erçel'e: Sensiz olamazdım gökyüzüm

Şu sıralar Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Rüzgara Bırak filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel'in doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Q49plJ_zRE2ewmRuh2BjOw.jpg

Uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı aşk yaşayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, ablası Gamze Erçel'in doğum gününü kutladı.
5-KxgT9F3kCTJk4UeF4cxA.jpg

33 yaşına basan ablasıyla peş peşe fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, "Gördüğüm en güzel ve en güçlü kadının, ablamın doğum günü" dedi.
sp6Esuu4U0Ggi4BSWwRQlA.jpg

Erçel, sözlerine "Yaramazlığımızın bitmediği yaşlarımız olsun! Sensiz olamazdım gökyüzüm" diye devam etti.
GGXQiK25G0CRzPdrsxQ__Q.jpg

Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel'in pozları büyük ilgi gördü.
KFQBGU35_EeyEDKnrYCHRQ.jpg

Öte yandan Hande Erçel, birkaç ay önce ablası Gamze Erçel ile kardeşlik ilişkisinin yeğeni sayesinde farklı bir boyut kazandığını söylemişti.
ih81RtIatkSSPdThJwG-Pw.jpg

Hande Erçel, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Aile her şey demek benim için. Mavi’nin gelişiyle ablamla olan kız kardeşlik ilişkimiz başka bir boyut kazandı. Tarif edemediğim bir sevgi, kalbimi büyüttü. Mavi’nin benimle çok özel bir bağı var ve ben de bu bağı daha da güçlendirmek için her anında yanında olmaya, onunla anılar biriktirmeye çalışıyorum."