HABER MERKEZİ - 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Kiralık Aşk', 'Menajerimi Ara', 'Masumlar Apartmanı', 'Aşk, Evlilik, Boşanma' gibi yapımlarda rol alan 28 yaşındaki güzel oyuncu Melisa Şenolsun, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
ARADIĞI MUTLULUĞU BULAMADI
Şenolsun, daha önce güzellik algısı hakkında, "Kendimi aynada gördüğüm için yorumlayamıyorum. Ben doğal olanı, kusurlu güzellikleri, estetik müdahaleye maruz kalmayan görüntüleri seviyorum. Mesela yüzünü çil basan insanlar, yamuk bir burun ya da cilt lekeleriyle dikkat çeken Winnie Harlow gibi yüzler çok hoşuma gidiyor." sözlerini kullanmıştı.
''HİÇ MADDELERİM YOK''
En son işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşayan oyuncunun kalbi uzun zamandır boş. Sosyal medyadan paylaşımlarına devam eden oyuncu, geçtiğimiz akşam katıldığı etkinlikle basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, aşk hayatı hakkında da açıklamalarda bulundu.
Aşk var mı sorusuna Melisa Şenolsun, 'Yok, şu an için yok.' diyerek yanıt verdi.
Romantik bir ilişkide beklentileri sorusuna Şenolsun, 'Hiç maddelerim yok. Tamamen gönlümden geçen. Öyle verebileceğim spesifik kurallarım ya da cevaplarım yok' ifadelerini kullandı.