26 Nisan 2024 tarihinde kızı Asya'yı kucağına alan Gonca Vuslateri, doğumdan kısa bir süre sonra setlere dönmüştü. Şimdilerde hem çalışan hem de bebeğiyle ilgilenen Vuslateri, kızının çektiği ilk fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

"Canım Ailem", "Yalan Dünya", ''Anne'', ''Bambaşka Biri'' gibi yapımlarla tanınan Gonca Vuslateri, geçtiğimiz nisan ayında anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Mart 2024'te evlenen, 26 Nisan tarihinde de kızı Asya'yı kucağına alan ünlü isim, doğumdan kısa bir süre sonra setlere döndü.

Şimdilerde hem çalışan hem de kızıyla ilgilenen Vuslateri, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Sette kızını özlediği için duygulanan ve eşini görüntülü arayan ünlü oyuncu, 9 aylık kızının çektiği ekran görüntüsünü paylaştı.

Vuslateri, paylaşımına "Bugün kalbim bir ayrı cızlıyor. Birden depreşen özlemimden grip halimle görüntülü arayıp da sevdiğim Asya kuzucuk iki hareketle ekranın fotoğrafını çekmiş. Sete girdim Levent’in mesajı: Kızımız, kendisine duyduğun özlemi ölümsüzleştirdi" notunu düştü.

Ünlü oyuncu, sözlerine "Hiç bitmeyecek duygularım benim. İyi ki doğdun babamız. Yanınızda olmadığım için üzülürken beni şaşırtmayı yine başardınız. Kızımın çektiği ilk fotoğraf, 9 aylık parmaklarıyla... Ağlattınız beni" diye devam etti.

Öte yandan Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda da bebeğini uyutmaya çalışırken uyuyakaldığı anı takipçileriyle paylaşmıştı.Ünlü isim, paylaşımına ''Bakmaya doyamadığım dergi kapağı olmasını istediğim ender fotoğraflarımdan. Çünkü gerçek'' ifadelerini not düşmüştü.