Gökhan Özen Los Angeles’tana paylaştı: Burada yangın, duman, panik yok Özen, Los Angeles’taki yangın

Elizabet

Administrator
Yönetici
[IMG alt="Gökhan Özen Los Angeles’tana paylaştı: Burada yangın, duman, panik yok
Özen, Los Angeles’taki yangın"]https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/HqZM...g?width=1200&ampmode=crop&ampscale=both[/IMG]
Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Los Angeles'ta evinin balkonundan şehri göstererek yangın iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Kw2-TUKkg0q_nQH1Iro-QQ.jpg

"Aramazsan Arama", "Budala", "Vah Vah" gibi şarkılarıyla 2000'li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen, Los Angeles'tan yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.
rmsIQy3bgE2fvjJKhcjNLA.jpg

Bir süredir ABD'de yaşayan şarkıcı, Los Angeles'ta yaşanan yangın felaketine ilişkin paylaşım yaptı.
ej9lErDjcECQeKqFMoTdRA.jpg

Gökhan Özen, "Herkese merhaba. Los Angeles’ta akrabası, yakınları ve sevenleri olan herkes için bu videoyu çekmek istedim. Bulunduğum bu terastan şehrin büyük bir kısmını görebiliyorsunuz. Hani bir yangın, duman, panik, itfaiye… Öyle bir durum yok. Onu göstermek istedim sizlere" ifadelerini kullandı.
skMy6YoX5UKGruErKxvIJg.jpg

Ünlü şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: "Benim anladığım kadarıyla sosyal medyada dolaşan eski videolara denk geliyor, bu da insanlarda panik yaratıyor. Ancak gördüğünüz gibi şehri baştan başa gösteriyorum; endişelenecek bir şey yok."