Burak Deniz'den ayrıldığı sevgilisi Bestemsu Özdemir'le ilgili açıklama

Elizabet

Administrator
Yönetici
Burak Deniz'den ayrıldığı sevgilisi Bestemsu Özdemir'le ilgili açıklama

Oyuncu Burak Deniz ile meslektaşı Bestemsu Özdemir kısa bir süre önce ilişkilerini noktalamıştı. Özdemir, ayrılığı "O ismi bana sormanızı gerektirecek bir durum yok" sözleriyle duyururken; Deniz de biten ilişkisi hakkında konuştu.

JEJeAr_wCUWGpgTbnb1pFw.jpg

Burak Deniz, kendisi gibi oyuncu Bestemsu Özdemir ile 2023 yazında yeni bir aşka yelken açmıştı.
sAQ_9Ym7Ak-KpzFYJUvt6g.jpg

Zaman zaman birlikte görüntülenen ünlü çiftten 2024 yılının son günlerinde kötü haber gelmişti.
WcTzbrNj2kmbDZsl_udVpw.jpg

Ayrılığı duyuran Bestemsu Özdemir, biten ilişkinin ardından "O ismi bana sormanızı gerektirecek bir durum yok. Herkes kendi yolunda devam ediyor. Bunu böyle ilk ben söylemek de istemezdim. Saygı çerçevesinde çok güzeldi her şey. Hayat bazen ayrı yollar çiziyor, bizimki de öyle oldu" ifadelerini kullanmıştı.
oYKjUSkDiE6yRUkW6BsUlg.jpg

Bu açıklamadan aylar sonra Burak Deniz de Özdemir ile biten ilişkisi hakkında konuştu.
4uUfT9itDUmwF-9rjRMbEg.jpg

2. Sayfa'nın haberine göre; Burak Deniz, eski sevgilisi ile ilgili "Yollarımız ayrıldı. Birbirimize sevgimiz, saygımız baki" ifadelerini kullandı.
z8kfjEt5W0aTcw6OP5FoSw.jpg

Öte yandan Bestemsu Özdemir, ilişkileri sürerken sevgilisi Deniz'e övgüler yağdırmış ve "Güzel, başarılı, çok yetenekli, Türkiye'nin en büyük yeteneklerinden biri bence, hem çok iyi kalpli hem çok yetenekli" demişti.