Afra Saraçoğlu, Hande Erçel ve Fahriye Evcen Riyad'da ödül törenine katıldı! Şıklıkları çok konuşuldu

Elizabet

Administrator
Yönetici
Afra Saraçoğlu, Hande Erçel ve Fahriye Evcen Riyad'da ödül törenine katıldı! Şıklıkları çok konuşuldu

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı Afra Saraçoğlu, son olarak Kızıldeniz Film Festivali'nin jürisinde yer alan Tuba Büyüküstün ve Hande Erçel gibi isimler Riyad'da düzenlenen prestijli bir törende boy gösterdi. Hollywood yıldızları Anthony Hopkins ve Matthew McConaughey de törene katılan isimler arasında yer aldı.

Mn1Uo7qyo0GriiDmk6U8rg.jpg

Ünlü isimler, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen Joy Awards'a katıldı.
vnjXvWpmGkuXiDj2dbHSNQ.jpg

Törene oyuncu Anthony Hopkins, yönetmen Mike Flanagan, oyuncu eşi Kate Siegel, oyuncu Martin Lawrence, Amanda Seyfried, sanatçı Andrea Bocelli ve yönetmen Guy Ritchie gibi isimler katıldı. Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey, gecede Yılın Kişisi ödülünü aldı.
aq08fnovDE-mUD9hSydu1w.jpg

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, Joy Awards'ın kırmızı halısında boy gösterdi. Ödül törenine ilk kez katıldığını belirten Fahriye Evcen, Riyad'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
fv4lJDEHIk2GQQh5nJaFsA.jpg

Kara Para Aşk, Gönülçelen ve Zeytin Ağacı gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün törenin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, oyuncu aynı zamanda törende sahneye çıkıp sinema dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü de verdi. Oyuncu, Arapça "Riyad’da ne güzel bir akşam" diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Joy Awards töreninde burada olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum! Çok sayıda oyuncuyla çalıştım, gerçekten çok iyi oyuncularla… Ben çok şanslıydım… Ve sayısız performans izledikten sonra size şunu söyleyebilirim; Harika bir oyuncu, sizi koltuğunuzun ucunda tutma yeteneğine sahiptir, sizi büyüler… Ve bazen de tamamen kelimesiz bırakır. O, ham bir karakteri alır ve onu canlı, benzersiz bir performansa dönüştürür…”
5ttpxBnRx0WFqx8yjp8SDA.jpg

Orta Doğu’nun en prestijli törenlerinin başında gelen Joy Awards'a Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın "Seyran"ı canlandıran Afra Saraçoğlu da katıldı.
fOnfzNILlU-3p8g0PYMmbw.jpg

Son olarak Rüzgara Bırak adlı filmde rol alan Hande Erçel ise şık elbisesiyle törende beğeni topladı.
Jg5aSSBOvkOeiLxC3Cj-ZQ.jpg

Sandık Kokusu dizisinin yıldızı Özge Özpirinçci, Joy Awards'a katılan ünlü isimlerden biri oldu. Oyuncu sosyal medya hesabında törenden paylaşım yaptı.